Robert VCOL

Robert van Vlijmen

Vanaf de oprichting werk ik intensief en met plezier samen met het team van VCOL. Ik ben partner van Brederijn 3.0, coach, loopbaanadviseur en verantwoordelijk voor Werving & Selectie en Interim Management. Mijn kracht ligt in de combinatie van professionaliteit, kwaliteit, snelheid en humor. Daarnaast ben ik in staat om vanuit een vrije en creatieve geest innovatieve oplossingen te bedenken.

Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en aan de Universiteit van Tilburg, heb ik diverse directiefuncties bekleed in de commerciële dienstverlening, binnen de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Ik ben een snelle denker met een grote mensenkennis en in staat om mensen in korte tijd hardop over een enorme hoeveelheid onderwerpen te laten nadenken. Ik benader gesprekspartners positief, als mens en als professional en stel daarbij onconventionele vragen. In gesprekken worden kandidaten getriggerd om buiten de gangbare referentiekaders te denken en over zichzelf te reflecteren. Hier ligt dan ook mijn specialiteit: het laten ontdekken waar de discrepanties zitten op gedrag, identiteit, zijn en willen zijn van het individu en het team in de context van de organisatie met zijn/haar visie en missie. Daarbij kan ik inspireren en adviseren in ontwikkelmogelijkheden binnen hun functie en in samenwerking met collegae/organisatie.