Leanne Bogers

Als strateeg werk ik samen met bestuurders, directeuren en managers op het gebied van businessontwikkeling, veranderprocessen, innovaties (sociaal en technisch), marketing- en communicatie en stakeholdermanagement binnen het zorgdomein, onderwijs, cultuur. De onderliggende visie weet ik te vertalen naar werkbare oplossingen.

Binnen VCOL zijn mijn speerpunten business ontwikkeling en innovatie. Ik geloof in een zachte aanpak met harde resultaten. Mijn motto is: Believe in the magic of your dreams. Juist tijdens je werk. Het is een voorwaarde voor een bedrijfscultuur die oprecht, duurzaam en transparant is. Innovaties zijn noodzakelijk voor organisaties. Human Capital wordt daarbij vaak over het hoofd gezien. Toch spreek je pas van een succes als medewerkers en stakeholders innovatie omarmen. Ik ben een kei in het naar boven halen van drijfveren en bottlenecks en die te integreren in een (her)nieuwde visie gebaseerd op wilskracht, maar juist ook op levenskracht. De ervaring en expertise opgedaan in de commerciƫle wereld zijn een belangrijke toevoeging in mijn benadering en het oplossen van vraagstukken.

Mijn achtergrond
Ik studeerde Internationale Marketing en Bedrijfseconomie en werk al 25 jaar, waarvan 15 jaar als consultant. Om mijn kennis te verbreden heb ik dit jaar Medische Basiskennis (HBO) behaald en volg de HBO opleiding Chakrapsychologie. Mijn kernwoorden zijn: daadkrachtig, analytisch, energiek, verbindend en kritisch.

Het werken in Afrika heeft ervoor gezorgd dat ik mijn commerciƫle skills graag inzet voor sectoren die daadwerkelijk iets toevoegen aan ons menselijk bestaan.