Chantal VCOL

Chantal van Laer

Ik ben een ervaren (executive) coach. Ik coach bestuurders en professionals in diverse branches in complexe werksituaties die behoefte hebben aan een persoonlijk klankbord.
Sleutelwoorden in een coachingstraject met mij zijn: bezinning, ontspanning, veerkracht, onderzoeken, ongebruikte talenten inzetten en optimaliseren van welbevinden en functioneren.
Daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van coaching van professionals met vragen op het gebied van stressmanagement en stress preventie. Ontspanning lijkt een voorwaarde voor welbevinden en optimaal functioneren.

Mijn werkwijze karakteriseert zich door waarden als professionaliteit, vertrouwen, veiligheid en respect. Ik werk analytisch, praktisch en resultaatgericht.
Ik maak in mijn werk onder andere gebruik van de Birkman Methode en elementen uit de cognitieve gedragstherapie op een manier die voor alle betrokkenen als veilig en respectvol ervaren wordt.
Ik combineer in mijn werk praten en oefenen in de praktijk, zodat ontstane inzichten daadwerkelijk kunnen leiden tot nieuw gedrag en een ander gevoel.

Chantal’s achtergrond

Ik ben afgestudeerd als GZ psycholoog en werk ruim 15 jaar als coach, trainer,
en consultant stressmanagement.
Als coach ben ik een geaccrediteerd lid van de Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches. (NOBCO)
Ik ben gecertificeerd Birkman consultant.
Als executive coach heb ik een certificaat ILM level7 in Executive Coaching en ben aangesloten bij de vakgroep Executive Coaching van de NOBCO.

Opdrachtgevers over Chantal:

“Je biedt ruimte om anders over dingen te gaan nadenken en daarmee andere perspectieven te onderzoeken”. “Je positieve instelling, kennis, wijsheid en intuïtie hebben mij veel goeds opgeleverd”. “Ik ben je immer dankbaar voor je aandacht, je betrokkenheid, je praktische tips en je humorvolle ‘eye-openers’.

Klik hier voor Chantal’s CV.