Wie zijn wij? - Het Team van VCOL

VCOL werkt samen met een breed spectrum van bewezen partners op het gebied van: Organisatieverandering, Kwaliteitsverbetering, Werving en Selectie, HRM, ICT, Innovatie, Pedagogiek-didactiek, Persoonlijke groei en Ontwikkeling en Gezondheid en Preventie. Zo zijn we in staat om de inhoudelijke en schaalvoordelen van een integraal adviesbureau te combineren met kleinschalig en snel ondernermerschap.

 

VCOL is opgericht door Peter Wouters en Ineke Tanis. Zij werken al langere tijd met plezier en met succes samen op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschap, strategie en coaching. Met VCOL willen zij een netwerk opbouwen waarin professionals met elkaar en met klanten op zoek gaan naar vormen van organisatie en leiderschap die passen bij de vraagstukken van deze tijd en ze ook in de praktijk waar weten te maken.

Inmiddels groeit het netwerk van enthousiaste senioradviseurs en geven we samen vorm aan onze zoektocht en ondersteunen we organisaties en mensen op een professionele wijze bij uiteenlopende vraagstukken. Alle aangesloten consultants hebben hun sporen in de markt verdiend. Ieder heeft zijn eigen specialiteit. Zo zijn we in staat om met elkaar een breed perspectief op een klantvraagstuk te ontwikkelen en een goed team, duo of individu te kiezen en maatwerk te leveren.

Met elkaar en met onze klanten ontwikkelen we steeds nieuwe perspectieven, ideeën en tools, waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Dit inspireert ons, houdt ons en onze klanten scherp en up to date.  We investeren allemaal op verschillende vakgebieden in onze ontwikkeling, delen de opbrengsten en beleven daar plezier aan.

Een ding hebben we allemaal gemeen, namelijk de drijfveer om bij elk vraagstuk echt het verschil te maken voor en met de klant en om de verwachting waar te maken dat onze bijdrage leidt tot beter onderwijs, zorg, cultuur of dienstverlening.

Zie voor meer informatie onze profielen en de reacties van onze klanten.

Ineke Tanis

Ik adviseer en coach bestuurders, leidinggevenden en professionals in onderwijs, zorg, cultuur en (creatieve) dienstverlening….

Peter Wouters

In mijn werkend leven ben ik organisatiekundige en ondernemer met een brede interesse en een…

Robert van Vlijmen

Vanaf de oprichting werk ik intensief en met plezier samen met het team van VCOL. Ik ben…

Ingrid Coenen

Als ervaren manager geef ik sinds 1993 leiding aan medewerkers werkzaam in het brede veld van…

Erwin Derks

Mijn sporen als ervaren adviseur, projectleider en (interim) manager heb ik met name verdiend in opdrachten…

Leanne Bogers

Als strateeg werk ik samen met bestuurders, directeuren en managers op het gebied van businessontwikkeling,…

Marjolein Kortleve

Als coach en adviseur ondersteun ik organisaties en professionals bij het komen tot een goede…

Jany Pons

Ik heb mij ontwikkeld tot een veelzijdige en ervaren trainer en adviseur. Voor groepen voel…

Edwin Weggemans

Sinds 1994 werk ik als assessmentpsycholoog en dat past mij heel goed. Selectie- en ontwikkelassessments…

Met welke organisaties werken wij?

aq_block_10
aq_block_11
aq_block_12
aq_block_13
aq_block_15
aq_block_16
aq_block_17
aq_block_18
aq_block_20
aq_block_21
aq_block_22
aq_block_23
aq_block_25
aq_block_26
aq_block_27
aq_block_28